Deel 3

Hoi allemaal,

Terwijl deel 1 en 2 in de winkel liggen, ben ik al weer begonnen met deel 3. In september 2015 hoopt deze in de winkel te liggen.
Het is leuk om reacties en vragen van lezers binnen te krijgen over de boeken. Dus heb je het nog niet gedaan, kom maar op! Ook als je het eerste hoofdstuk van deel 3 wilt lezen, mag je een berichtje sturen via mijn website en dan stuur ik je het eerste hoofdstuk op.
Waar het verhaal over gaat, kun je lezen onder het kopje ‘boeken’. Het is weer een spannend verhaal geworden. In tussen tijd heb ik ook weer genoeg ideeën voor volgende verhalen. Waar die over gaan, zijn nog even geheim. Hier hoop ik snel aan te beginnen. Als je mijn website in de gaten houdt, kom je er snel achter.

Ook heb ik een boekoverhandiging gehad bij de alarmcentrale van Apeldoorn. De hoofdcommandant van de brandweer heeft me geholpen bij het schrijven van ‘Jacht op de pyromaan’. Foto’s hiervan zijn te bekijken op mijn site.
Ben je ook al lid van de facebook-pagina ‘Schrijver Herman Wilbrink’?

De komende maanden staan er ook nog twee schoolbezoeken op het programma. Hier mag ik weer iets vertellen over mijn werk als schrijver. Wil je dit ook een keer? Mail me maar!

Groetjes en tot de volgende keer!
Herman