Jacht op de pyromaan

Na weken werken aan het tweede deel over de Cascade is ‘Jacht op de pyromaan’ bijna klaar. Versie 3 is deze week opnieuw naar de redacteur gegaan. Van haar heb ik erg goede tips gekregen op het verhaal. Het wordt zo veel beter! Marija, bedankt!
In dit deel wordt het de bemanning van de Cascade niet makkelijk gemaakt. Ik hoop zo snel als ik mag en kan de flaptekst (de tekst achterop het boek) op de site te zetten, zodat jullie er meer over kunnen lezen.
Deze week heb ik ook de omslag te zien gekregen. Ook nu ziet deze er weer erg spannend uit. Ik ben er heel erg blij mee! Adri Burghout heeft weer goed zijn best gedaan. Ook de omslag komt zo snel als het kan op deze site.

Schrijver zijn is erg leuk. Voor dit deel mocht ik een middagje kijken bij de alarmcentrale van de brandweer. Ik heb veel geleerd en vooral erg genoten. De mensen van de alarmcentrale namen alle tijd voor me om me het een en ander uit te leggen. Gedeelten hiervan heb ik gebruikt in ‘Jacht op de pyromaan’ en andere stukjes hoop ik in andere boeken ooit nog te gebruiken. Het was erg genieten.
Op het laatste kwam er nog een echte melding binnen. Zo snel als mijn pen kon schrijven maakte ik aantekeningen. Hier kan ik veel mee!

Ook heb ik een nieuw idee voor een serie. De uitgever is er erg enthousiast over. Ik ben hier nog over in gesprek met verschillende mensen, maar het is de bedoeling dat deel 1 van deze serie in september 2015 in de winkels ligt. Tegelijk met deel 3 van de Cascade. Ik heb het dus druk met schrijven… Heb je nou nog een tip voor een nieuw verhaal, mail het me even. Hulp van lezers kan ik altijd gebruiken!

Groeten,
Herman